Packard – Bara en av alla samlarbilar

7147192856eda9d1b05ce6004734c6e2Det finns massor av olika bilar att samla på och när det gäller dem så är meningarna delade om vad det är som är hetast att samla på. Här menar de som samlar på gamla amerikanska bilar att det är dessa som är de finaste som finns. Sedan finns det de som samlar på gamla bilar från den tiden då de började tillverkas. I bägge dessa olika kategorier finns det ekonomisk vinning att göra, och en amerikansk bil från 60-70 talet kan vara minst lika värdefull som en mycket äldre bil såsom T-Ford eller något liknande. Hur det än ligger till med det hela så finns det de som enbart samlar på ett speciellt märke också.

Packard är ett av de amerikanska bilmärkena som har blivit mycket populärt på senare år. Detta av anledningen att det finns många som vill bevara de få exemplaren som fortfarande finns kvar. Packard var en amerikansk biljätte som bedrev sin tillverkning från tidigt 1900-tal fram till 1958. Idag finns det till och med specialiserade klubbar som bara ägnar sig åt detta bilmärke. Dock är detta inte något ovanligt då det finns massor av andra klubbar som specialiserat sig på vissa märken.

I och med detta finns det många olika märken att samla på när det handlar om gamla fina bilar. Här kanske det mest vanliga dock är att du som samlar inte är med i en speciell märkesklubb, utan här handlar det helt enkelt om att vara med i en veteranbilsklubb. Här blir då genast fältet bredare än bara Packard och det bilmärket och som samlare kommer du kanske samtidigt att få nya intressen bland bilmärken och utöka din egen samling. Samtidigt kommer du som samlar också alltid att få kontakt med likasinnade, som verkligen kommer att göra det till ett mycket roligare intresse.